8 dic 2012

Fernández.S, La Porta Dels Tres Panys, la butxaca( Marc Gracia


   

  • Autor:

    Sónia Fernández es la autora del libro “La Porta Tres Banys”.és una escriptora i divulgadora científica, nascuda el 8 de març de 1979 a Barcelona. Doctora en Òptica i Informació Quàntica per la Universitat Autònoma de Barcelona, va contribuir l’any 2003, a través del CERN, en el projecte LHC. L’any 2005 va viatjar a Los Álamos i va col•laborar amb la divisió teòrica de Los Álamos National Lab LANL en un projecte sobre la decoherència i la informació quàntica. També va contribuir l’any 2006 en un projecte europeu sobre computació quàntica escalable amb llum i àtoms a través de l’Institut de Ciències Fotòniques ICFO. A partir de 2009 va treballar com a docent i investigadora a la Universitat Autònoma de Barcelona. També ha fet xerrades de divulgació científica per a persones no especialitzades.
  • Argument:

    Aquesta història tracta sobre un nen de catorze anys que un dia es va trovar en el sostre de la seva habitació un grabat estrany que posava: “Si vols que passin coses diferents deixar de fer sempre el mateix”. Llavors un dia quan anava camí cap a l'escola es va trobar amb un edifici grogrenc que mai havia vist. Encara que tenia molta curiositat tenia pressa d'anar a l'escola, però al cap de poc temps va pensar sobre el gravat estrany del sostre de la seva habitació que li deia que no fés sempre el mateix i va preferir fer aquesta nova activitat en camvi de seguir el seu camí. Llavors al entrar-hi al edifici li va camviar completament la vida. El nen va abandonar al seu món i s'han va anar a un univers estrany, on passaven coses sorprenents.

  • Fragment:
    Si vols que passin coses diferents, deixa de fer sempre el mateix.

  • Comentari Personal:
    En general, ha estat un llibre interessant però el què m'ha sorprès més es com l'autora ha explicat una part de la ciència d'una manera divertida i què no es fagi molt pesat.
    A mi no m'apassionen molt les ciències però com he dit, de la manera que hu explica aquest llibre fa que no t'avorreixis. En fi, un gran punt positiu que designaria d'aquest llibre seria el fet d'aprendre i divertir-te a la mateixa vegada, i li dono molta importància això perquè és bastant difícil fer el què ha fet aquesta autora. És un relat bastant treballat.

1 comentario:

  1. Aquest llibre m'ha semblat molt interesant, sobretot quan expliquen coses complicades de ciència d'una manera tant divertida i entenedora.
    Aquesta escriptora, té molta imaginació, ja que ha conseguit explicar unes coses molt complicades a partir d'un llibre molt divertit, amb tot un món inventat per ella.

    ResponderEliminar

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web