18 dic 2012

MARTÍN A. i RIBERA J., Alfagann és Flanagan, Columna Jove, (Miquel Miró Rovira)



Biografies

Andreu Martín i Farrero (Barcelona, 9 de maig de 1949) és un escriptor i guionista català Aficionat a la literatura d'aventures i al còmic, durant el batxillerat va començar a escriure guions de còmics, activitat que constituiria la seva principal font d'ingressos durant més de deu anys. També sent interès pel teatre.

Jaume Ribera (Sabadell, 30 de desembre de 1953) és un escriptor i guionista català. Ha treballat especialment en el gènere policíac i detectivesc. És conegut principalment com a autor, juntament amb Andreu Martín, de la saga de novel·les del jove detectiu Flanagan.

Argument

Aquest llibre traca del segrest de una noia, la Neus, que esta en un grup anomenat “Cossos deu”. Un dia la Neus desapareix i el pare de la noia li demana al Flanagan que la trobi a canvi de diners. Cada cop que el Flanagan descobreix alguna cosa el pare de la Neus o la Blanca (una amiga de la Neus), li diuen coses diferents que fan dubtar al Flanagan, però al final pot resoldre el cas.

Fragment

-És el cotxe del Monstre Fastigós! –cridaven.
El Mercedes treia fum i, amb una mica de sort, potser explotaria amb el Monstre Fastigós al seu interior.
I, mentrestant, el Monstre Fastigós, pistola al puny, va pujar cap a la Tèxtil, suposo que amb mil precaucions, mig ajupit, encorbat com una mala bèstia. Va creuar la reixa i va començar a caminar entremig de les ruïnes, procurant no fer soroll.

Comentari personal

Trobo que aquest llibre és interessant perquè és divertit i intrigant quan va descobrint pistes, troba proves, desxifra missatges en clau, etc. També aquesta història està molt ben narrada perquè et diu el que pensen els personatges i això t’ajuda a entendreu més bé la història, també, el narrador es fixa molt amb els detalls. A mi m’ha agradat molt aquest llibre i, per això, el recomano a totes les persones que els hi agradi els llibres de misteri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web