9 dic 2012

MARTÍN A. i RIBERA J., No demanis llobarro fora de temporada, Columna Jove, (Albert Garcia i Llagostera)


Biografies

Andreu Martín


Andreu Martín i Farrero (Barcelona, 9 de maig de 1949) és un escriptor i guionista català Aficionat a la literatura d'aventures i al còmic, durant el batxillerat va començar a escriure guions de còmics, activitat que constituiria la seva principal font d'ingressos durant més de deu anys. També sent interès pel teatre.
Jaume Ribera

Jaume Ribera (Sabadell, 30 de desembre de 1953) és un escriptor i guionista català. Ha treballat especialment en el gènere policíac i detectivesc. És conegut principalment com a autor, juntament amb Andreu Martín, de la saga de novel·les del jove detectiu Flanagan.

Argument

Aquest llibre és el primer de la sèrie d’en Flanagan, un jove detectiu que té la facilitat deposar-se en embolics. En aquest llibre, passa de buscar la raó a per què el saberut de l’Elies Gual aprova tots els exàmens a posar-se embolicat en un xantatge a una companyia de traficants de droga.

Fragment

-No!-Abans de que hi hagués l’espetec, i l’Elies, amb cara d’ensurt, sortís disparat de la moto, cap endavant, la moto rebregada feia un parell de tombarelles, i jo descobria que el cotxe era un Opel Kadett i que darrera tenia l’Snoopy Esquiador, i era això el que m’havia cridat l’atenció, que era un Opel Kadett, que era aquell Opel Kadett, i jo, bèstia de mi, no me n’havia adonat, i l’Elies havia caigut violentament de bocaterrosa, darrera un camió de la Danone, amb un patac que desmanegava.

Comentari personal

Aquest llibre, m’ha agradat molt, me’l va recomanar el meu germà. És un llibre que hi ha trossos que costa de deixar, perquè el personatge està descobrint una cosa, hi ha un fet important. Sobretot m’ha agradat que sigui un llibre d’un nen que no té superpoders per descobrir coses ni res, i que no passen fets para normals, és a dir que és una cosa que li pot passar a qualsevol.
                                        

2 comentarios:

  1. Aquest llibre a sigut un dels únics llibres que son interesants de llegir, divertits i et fa gracia. En "flanagan" es un detectiu que es especialista en posar-se en embolics, i per la meva opinió em fa molta gràcia.

    ResponderEliminar
  2. "No demanis llobarro fora de temporada" és un llibre entretingut i apassionant. El protagonista, que es diu Joan Anguera o com tothom li diu, Flanagan, és un noi que sempre es fica en embolics per culpa de les missions que té que complir pels seus clients.
    A mi m'ha agradat molt i el recomano a totes les persones que vulguin passar una estona fantàstica.

    ResponderEliminar

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web