30 ene 2013

NESSMAN, P. Sota la sorra d’Egipte El misteri de Tutankamon. Ed. Bambú (Sergi Pradas)


BIOGRAFIA.
Va néixer a França l'any 1967 i sempre ha tingut tres passions: les ciències, la història la escriptura. Després d'aconseguir el seu diploma d'enginyer i fer un màster en història de l'art, s'ha llançat al periodisme. Els seus articles a Science et Vie Junior compten tant els últims descobriments científics com les aventures dels grans exploradors. Actualment es dedica a la publicació de llibres juvenils, però sempre amb les ciències i la història com a teló de fons. Per als més petits dirigeix ​​la col · lecció de llibres de experiències científiques "Kézako" (a Mango Jeunesse). Per als més grans, escriu relats històrics.

ARGUMENT
La historia tracta bàsicament sobre el el faraó Tutankamon, relata tal i com tot va succeir, es molt interessant, conté punts amb intriga, altres de tensió, barreja diferents temes...

COMENTARI
m’ha agradat aquest llibre bàsicament perquè explica a la vegada una mica com si fos la vida d’en Tutankamon i la del personatge principal, m’ha agrada això de dues histories paral·leles.
Li recomanaria a qualsevol persona que li agradés la historia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web