10 mar 2013

FERNANDEZ-VIDAL Sonia. Quantic Love. Ed Luna Roja(Carla Balgué)




Biografia:

Sonia va neixer a Barcelona el 1978.Es va doctorar en Física, en el camp de la Informació i Òptica Quàntica,per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha treballat i col.laborat als centres més importants del món: al Centre Europeu de Recerca Nuclear (CERN), al laboratori Nacional de los Alamos (LANL) i a l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), entre altres institucions.
Seguint la seva passió per divulgar la ciència a tots els públics, el març del 2011 va publicar la novel.la La porta dels tres panys, que s'ha reeditat nombroses vegades, segueix a les llistes dels llibres més venuts i s'ha traduit a onze idiomes.



Argument:

Aquest llibre tracta que al CERN, que es el centre d'investigació més avançat del món, entre experiments científics que desafien la imaginació, la jove Laia que ve des de Sevila descobreix que la ciència pot ser sexi i que l'amor és l'energia més poderosa de l'univers. 





Fragment:

- De manera que...- va afegir l'Alessio amb un to picardiós- també aquesta nit totes les possibilitats estan obertes. Si l'Univers fos un vestit, quin et posaries aquesta nit?
- No sé què vols dir amb això.
- La veritat és que jo tampoc,però podria ser el títol d'alguna cosa.


Opinio:

Aquest llibre ha estat molt interesant, he enitentat buscar alguns llocs per poder continuar el llibre perque cada capítol era cada vegada més interressant i volia saver que pasava en cada un d'ells. El recomenaria a tothom que li agaradi aquest tipus de llibres de amor.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web